Triumph

Triumph este expertul în lenjerie care lansează produse de o calitate desăvârşită, cu design şi croieli impecabile. Pentru brandurile sale, compania creează, produce şi vinde lenjerie, ţinute de noapte, de casă şi costume de baie de foarte bună calitate, în ultimele tendinţe de design.

Totul a început în anul 1886, într-un mic orăşel din Germania, cu un atelier de corsete. Transformarea Triumph International dintr-o mică fabrică într-unul din liderii mondiali ai producătorilor de lenjerie reprezintă o reală poveste de succes. Triumph International este prezent astăzi în peste 120 de ţări din întreaga lume, întrunind o echipă de peste 37,500 de angajaţi.

Compania Triumph International România este prezentă pe piaţa românească de peste 20 de ani, iar proiectele monobrand reprezintă cea mai mare realizare a noastră. Datorită implementării ultimelor standarde de design, oferim o expunere optimă a produselor noastre şi, nu în ultimul rând, servicii de calitate clientelor noastre.

Triumph “croieşte” încrederea de sine pentru fiecare femeie, fiind brandul care respectă şi înţelege cel mai bine corpul feminin.

Program:

Luni-Duminică: 10:00 – 22:00

Email:

Telefon:

Oferte curente

Localizare