Sheriff

Sheriff – un vis transformat in realitate

Sheriff a aparut din dorinta de a oferi comunitatii produse de tip fast food din ingredient de calitate, proaspete, servite intr-un mediu prietenos la un pret accesibil.

Povestea Sheriff a inceput in anul 2017 in orasul Targoviste, un brand 100% romanesc. Ne-am creat propriile retete, mixand aromele traditionale cu cele international. Am pus in produsele noastre sosuri originale, rondele de ceapa, felii de ardei iute si castraveti murati care in combinatie cu o carne de calitate au dat nastere unor produse deosebite.

Carnea de pui folosita in prepararea produselor noastre este o carne proaspata pe care o marinam dupa o reteta proprie, iar apoi panetata si prajita respectand standard stricte de calitate si siguranta alimentara.

Produsele din carne de vita ofera oaspetilor un gust aparte obtinut in urma prepararii pe gratar, asezonata cu sare si piper, in combinatie cu chifla pufoasa si sos special conceput pentru a se asorta cu alte ingrediente, dand astfel o nota diferita fiecarui produs.

In cei cinci ani de la deschiderea locatiei din Targoviste am servit aproximativ 900.000 de clienti si suntem in continua ascensiune.

Prin francizarea brandului nostru ne dorim sa ducem produsele noastre si in alte localiati astfel incat cat mai multi client sa le poata savura.

Program:

LUNI – DUMINICĂ: 10:00 – 22:00

Email:

Telefon:

Oferte curente

Localizare