Mobexpert

Fondat în 1993, Mobexpert este în prezent cel mai iubit brand românesc de mobilier și decorațiuni. Astăzi, marca Mobexpert este o garantie a calitatii și a promisiunii fundamentale a companiei, aceea de a livra produse de calitate cu valoare adăugată. Misiunea de a transforma casa în acasă și de a îmbunătăți viața clienților a rămas o constantă de-a lungul celor aproximativ trei decenii de existență, timp în care Mobexpert a devenit unul dintre cele mai puternice branduri românești. Compania și-a construit succesul împreună cu mai mult de un milion de clienți, astfel încât unul din patru cămine din România este astăzi mobilat și decorat cu produse Mobexpert.

Grupul Mobexpert cuprinde o rețea de 26 magazine, opt fabrici concentrate în patru centre de producție, trei platforme logistice și clienți externi în cele mai importante piețe europene. Peste 100.000 de clienți vizitează lunar magazinele Mobexpert, parte dintr-un grup care integrează creație și producție românească de mobilier, retail și o rețea globală de peste 400 de furnizori.  În prezent, mai mult de două treimi din mobilierul văndut în magazinele Mobexpert este proiectat și fabricat în România.

Mobexpert Targoviște este cel de-al 26-lea magazin al rețelei Mobexpert și al 5-lea magazin format “Concept Store” din România. Dispunând de o suprafață de peste 1500 mp, magazinul prezintă soluții complete de mobilare și decorare pentru nevoile oricărui cămin. În noul magazin, toate decorațiunile sunt coordonate cu mobilierul expus, astfel încat să ofere idei rapide și complete de amenajare. Totodată, pune la dispoziție servicii de consultanță în amenajare precum și servicii rapide de transport și montaj.

Program:

LUNI-DUMINICĂ: 10:00 – 22:00

Localizare