Cador

Cador home este unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine din România care comercializează porțelan, tacâmuri, produse din cristal, icoane și articole pentru casă. De la un mic magazin în Ploiești, pe parcursul celor peste 20 de ani de experiență, compania și-a extins prezența în întreaga țară.

Magazinele Cador home oferă o gamă variată de cadouri, decorațiuni, produse pentru casă și articole de sezon pentru întreaga familie. Colecțiile noastre includ branduri importante, multe dintre acestea alegând cu încredere Cador home ca distribuitor exclusiv în România.

Concentrându-se pe client, compania investește permanent în dezvoltarea gamei de produse, ținând cont de preferințele clienților, de tendințe și de mediu. Oferind soluții eficiente din punct de vedere financiar, Cador home oferă tot mai multor clienți posibilitatea de a-și redecora casele.

Obiectivul principal al companiei noastre este ca fiecare client care trece pragul unui magazin Cador home să aibă parte de o experiență unică, pe parcursul căreia să identifice și să achiziționeze produsele potrivite nevoilor lui.

Toate produsele noastre respectă normele bunului-gust, dar în același timp au un caracter de lux și rafinament aparte.

Dacă ești în căutarea unui cadou care să reflecte respectul pe care îl porți persoanei care îl primește sau dacă crezi că locuinței tale îi lipsește acel ceva care sa îi dea sclipirea aparte la care visezi si sa stârnească admirația tuturor celor care îți trec pragul, te invitam sa vizitezi magazinul nostru ca să îți găsești inspirația!

Program:

Luni-Duminică: 10:00 – 22:00

Oferte curente

Localizare