O Destinație pentru Toți Românii

De 1 decembrie, Dâmbovița Mall devine „O destinație pentru toți românii” cu o după-amiază plină de activități și spectacole dedicate.
📅 Data: Vineri, 1 decembrie
⏰ Ora: 16:00
📍 Locație: Dâmbovița Mall
🎫 Acces liber, în limita locurilor disponibile
🎻 De la 16:00, lasă-te încântat de dansurile populare vibrant interpretate de ansamblurile de copii 𝐌𝐮𝐠𝐮𝐫𝐚𝐬̦𝐢 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐂𝐡𝐢𝐧𝐝𝐢𝐞, 𝐈̂𝐧𝐠𝐞𝐫𝐢 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐢̂𝐧𝐠𝐞𝐫𝐢 și 𝐅𝐥𝐨𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐂𝐡𝐢𝐧𝐝𝐢𝐞𝐢, care vor aduce pe scenă spiritul și bucuria tradițiilor noastre.
🎨 Apoi, de la 16:30, ia parte la atelierul nostru de creație unde cei mici vor avea ocazia să-și exprimi mândria națională prin confecționarea propriilor brățări tricolore și explorarea hărții României.
🎭 Și nu în ultimul rând, spectacolul de teatru „Peripețiile lui Păcală”, vă va încânta cu o reprezentație plină de umor și învățăminte pentru întreaga familie.
Sărbătorește cu noi diversitatea și frumusețea culturii românești. Te așteptăm să-ți arătăm că tradiția și distracția merg mână în mână!
⚠️ La acest eveniment se vor realiza fotografii și înregistrări video care vor fi utilizate pentru a împărtăși magia evenimentului pe platformele noastre de social media. Mai multe detalii pot fi găsite aici: https://dambovitamall.ro/eveniment/nota-de-informare-despre-fotografiere-si-filmare

Program:

Email:

Telefon:

Localizare