O Destinație pentru MULTIVERSE

Dacă simți că sufletul tău vibrează pe frecvențe de aventurier intergalactic sau pur și simplu vrei să simți pulsul unei lumi diferite, te invităm să îmbrățișezi o experiență VR unică, unde granița dintre realitate și vis se estompează, iar singurele limite sunt cele ale propriei creativități! 🌌➡️🎮

Ce te așteaptă?

𝐃𝐞𝐬𝐜𝐨𝐩𝐞𝐫𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐢𝐦𝐞𝐧𝐬𝐢𝐮𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐧𝐞𝐦𝐚𝐢𝐯𝐚̆𝐳𝐮𝐭𝐞: Călătorește în spații și timpuri alternative, simte adrenalină și fascinație la fiecare pas.
𝐉𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯𝐞: Nu ești doar un simplu spectator! Interacționează cu mediul înconjurător, rezolvă puzzle-uri, și simte-te ca un erou al propriei tale povești.
𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐭𝐨𝐭𝐚𝐥𝐚̆: Cu tehnologia noastră de ultimă generație, toate simțurile tale vor fi captivate.
Vino să te pierzi în magia lumii virtuale și să îți depășești granițele realității. Explorează noi dimensiuni și fii parte a jocurilor interactive doar la Multiverse!

𝐔𝐧𝐝𝐞? Dâmbovița Mall
𝐂𝐚̂𝐧𝐝? 13 – 26 octombrie, între orele 12:00 – 20:00
𝐈𝐧𝐭𝐫𝐚𝐫𝐞 𝐥𝐢𝐛𝐞𝐫𝐚̆

*La acest eveniment se vor realiza fotografii și filmări video ce vor putea fi folosite prin publicare în social media pentru promovarea evenimentului. Mai multe detalii poți afla de aici: https://dambovitamall.ro/eveniment/nota-de-informare-despre-fotografiere-si-filmare

Program:

Email:

Telefon:

Localizare