O Destinație pentru Halloween

🌌 Invităm copiii într-o călătorie magică, unde lumea Halloween-ului se deschide cu ușile largi! 🎃
📅 Când? 28 octombrie
🕚 La ce oră? 11:00
Ce minunății îi așteaptă pe cei mici?
✨ Photobooth pentru amintiri: E momentul să-și surprindă zâmbetul în fotografiile de Halloween. Accesorii haioase și un fundal tematic îi așteaptă pentru poze nelimitate timp de 3 ore!
🎉 Petrecerea Vrăjitoarelor: Wednesday și vrăjitoarele îi așteaptă cu momente pline de surprize și… dulciuri ascunse în piñata 𝑐𝑎𝑠𝑡𝑒𝑙𝑢𝑙 𝑏𝑎̂𝑛𝑡𝑢𝑖𝑡.
🍬 Halloween Candy Cotton: Vată de zahăr mov și roșu, specială pentru micii pofticioși.
🎨 Face Painting & Baloane Tematice: cei mici se vor transforma în personajele lor preferate și vor avea parte de baloane modelate special pentru acest eveniment.
🔮 Atelier de Halloween: Un spațiu unde creațivitatea și tematica de Halloween se întâlnesc pentru a crea amintiri minunate.
🎭 „Frumoasa și Bestia” pentru micii spectatori: O reprezentație care îi va fascina și îi va transporta în lumea poveștilor.
🚶‍♀️ Un spectacol cu vrăjitoare la înălțime: Pregătește aparatul foto pentru momentele impresionante cu vrăjitoarele noastre pe picioroange!
Te așteptăm într-o destinație magică, unde Halloween-ul devine mai mult decât o sărbătoare, devine o experiență! 🌙
*La acest eveniment se vor realiza fotografii și filmări video ce vor putea fi folosite prin publicare în social media pentru promovarea evenimentului. Mai multe detalii poți afla de aici: https://dambovitamall.ro/eveniment/nota-de-informare-despre-fotografiere-si-filmare

Program:

Email:

Telefon:

Localizare