O Destinație pentru Experiențe Romantice

#GiveAway Ai visat vreodată la un cadou care să surprindă și să incite? Dâmbovița Mall îți transformă visul în realitate! Participă la concursul nostru special din luna dragostei și poți câștiga un voucher pentru a achiziționa #CadoulPerfect pentru jumătatea ta, direct din magazinul preferat din mall-ul nostru!

Cum te înscrii:

1. Dă follow paginii noastre de Instagram @dambovitamall și fii mereu la curent cu surprizele pe care ți le-am pregătit!
2. Scrie în comentarii numele magazinului din #DâmbovițaMall de unde ai alege #CadoulPerfect pentru sufletul tău pereche. Fie că este ceva scânteietor, dulce sau o experiență de neuitat, vrem să știm povestea alegerii tale!
3. Dă tag unei persoane dragi, căreia ai dori să-i oferi șansa de a participa la acest concurs.

🎁 Premiul: 5 Gift Card-uri Dambovita Mall în valoare de 500 lei pentru a achiziționa acel cadou special pentru persoana iubită, direct din magazinul ales de tine.

⏳ Perioada: Concursul se desfășoară între 1 și 23 februarie. Câștigătorul va fi anunțat pe 24 februarie, așa că stai aproape!

💌 Dâmbovița Mall este locul unde dragostea și surprizele se întâlnesc. Participă la #GiveAway și lasă-ne să facem parte din povestea ta de dragoste!

⚠️ La acest eveniment se vor realiza fotografii și înregistrări video care vor fi utilizate pentru a împărtăși magia evenimentului pe platformele noastre de social media. Mai multe detalii pot fi găsite aici: https://dambovitamall.ro/eveniment/nota-de-informare-despre-fotografiere-si-filmare

#DâmbovițaMallGiveaway #CadouriInspirate #SmartShopping #ValentinesDay #ZiuaÎndrăgoștiților

Citește regulamentul

Program:

Email:

Telefon:

Localizare