Card cadou Dâmbovița Mall

Dorești să faci un cadou deosebit celor dragi? Atunci cardul cadou pentru cumpărături de la Dâmbovița Mall este alegerea perfectă.
Cardul cadou se achiziționează din incinta Dâmbovița Mall, de la Info Point.
Valorile disponibile pentru cardul cadou sunt: 50, 100 și 200 lei.
Cardul cadou nu poate fi preschimbat în bani, schimbat și nici răscumpărat.
Nu sunt acceptate carduri cadou pentru plata cumpărăturilor a căror valoare totală este mai mică decât valoarea cardurilor folosite. Nu este necesar ca valoarea produselor cumpărate să fie aceeași cu valoarea cardului, diferența va putea fi plătită cu cash sau cu cardul, în funcție de politica magazinului participant.
Cardurile cadou pot fi combinate pentru a obține valoarea dorită. Se poate plăti întreaga sumă cu carduri cadou sau se poate achita diferența de bani.
Cardurile cadou pot fi utilizate pentru a achiziționa orice produs din magazinele participante.
Cardurile cadou nu sunt valabile în cazul în care nu au aplicate holograme sau dacă holograma prezintă deteriorări de orice fel.
Cardurile cadou pot fi utilizate până la data de valabilitate tipărită pe acestea. Cardurile cadou nu pot fi utilizate ca mijloc de plată în magazine la o dată ulterioară celei inscripționate pe acestea, valabilitatea lor neputând fi extinsă.
Cardurile cadou a căror termen nu mai este valabil ori cele deteriorate nu pot fi schimbate cu alte carduri cadou cu termen de valabilitate nou.

Cardurile cadou pot fi folosite în următoarele magazine partenere:
Altex, Bigotti, Bunătăți Ardelenești, C&A, Cador, Casa Gurmandului, CCC, Coco, Colin’s, Cover Shop, Cupio, Cropp, DEEUS, Deichmann, Dots, Fresh Juice Bar, Gryxx, House, Hervis, Intersport, JUBA, Kendra, KOSA Beauty Labs, KFC, KVL/Lee Cooper / Timeout, LC Waikiki, Meli Melo, Mobicel, Mesopotamia, Nala, New Yorker, Noriel, Occasia, Office Shoes, Optiblu, Raimar personalization, Rankine, Simigeria Mihai, Sinsay, SMYK All for kids, Splend’OR, Sport Vision, Teilor, Total Wash, Triumph, Tom Tailor, Vitamix, Xpress.
Lista magazinelor poate suferi modificări în orice moment.

 

 

Program:

Email:

Telefon:

Localizare