20% reducere la hrana pentru caini si pisici Royal Canin

Doamnelor, domnilor si pufosilor! 💚

Avem pentru voi o promotie ce va face pisicile sa toarca de bucurie si catelusii sa topaie de extaz! 😻🐶

In perioada 03 – 16 iunie 2024, aveti 𝟐𝟎% 𝐑𝐄𝐃𝐔𝐂𝐄𝐑𝐄 la toata gama de hrana umeda si uscata ROYAL CANIN pentru caini si pisici rasfatate. 💛

Promotia este valabila in perioada 03 – 16 iunie 2024, in limita stocului disponibil si nu se aplica la hrana vrac sau diete veterinare.

Te asteptam in magazinul Animax pentru a profita de oferta.
#Animax #Animaxpet

Animax

Program

Luni-Duminică: 10:00 – 22:00

Email:

Tel:

De la câini și pisici până la rozătoare și păsări, toate animăluțele de companie găsesc în pet shop-ul Animax ceva pe gustul lor. Fie că e vorba de o jucărie nouă, de un culcuș confortabil sau de o cușcă încăpătoare, specialiștii din magazinul Animax îți vor recomanda produsele potrivite pentru prietenul tău necuvântător!

Dacă ai nevoie de un sfat pentru animăluțul tău de companie sau de consiliere privind achiziționarea produselor potrivite, specialiștii Animax te așteaptă în magazin, gata să-ți ofere toate informațiile și recomandările pe care le cauți.

Cauți mâncarea preferată a animăluțului tău?
La noi găsești o gamă diversificată de hrană pentru animale de companie, de la cei mai renumiți producători și pentru orice buzunar! Plus de asta, dacă te gândești să-ți schimbi sortimentul de hrană, animăluțul tău poate testa și alte game de mâncare chiar în magazinul Animax!

Sau crezi ca i-ar prinde bine un accesoriu nou?
Orice cățel, pisică, pasăre sau rozătoare își poate alege jucăria preferată din sutele de modele disponibile în magazinul Animax! Pe lângă jucării, câinii și pisicile pot alege și o hăinuță nouă, o cușcă mai mare sau chiar un medalion pe care îl poți grava gratuit numele și un număr de telefon!

Dar cum te asiguri că îi va plăcea ce-i cumperi?
Simplu, vino cu el sau cu ea la cumpărături! În magazinele Animax accesul cu animale de companie este permis, chiar recomandat! În plus, sigur îi va plăcea atmosfera! Atâtea jucării, atâta mancare, un vis devenit realitate!

Te așteptăm în magazin alături de animăluțul tău! Pe data viitoare!